logo Tancat de Codorniu
Atardecer en Tancat de Codorniu Jardin Tancat de Codorniu Libro Reservas Tancat de Codorniu Campanario de AlcanarHamacas Tancat de CodorniuPicina exterior Tancat de Codorniu Habitacion Tancat de Codorniu
 
 

 

El Tancat de Codorniu (Alcanar)

 

 El Tancat de Codorniu és una masia amb una història que es remunta a mitjans del s XIX, residencia estival del Rei Alfons XII en el terme municipal d’Alcanar. Es tracta d’un hotel exclusiu i amb personalitat única i caràcter propi. Desprèn la autenticitat d’un projecte emprès amb dedicació i il•lusions màximes.

Després d’una cuidada restauració, va obrir les portes al públic l’any 2002 iniciant l’activitat. L’hotel Tancat de Codorniu s’envolta en aquesta finca que conserva encara la muralla d’aleshores de dona nom a l’hotel i que abraça a una extensa finca de més de 2.500 tarongers en plena producció. Les seves àmplies habitacions amb vistes al jardí i al mar, combinen amb la modernitat i la senzillesa en colors frescos i neutres, vestides amb una càlida llum que li aporta un toc d’especial elegància.

Des del porxo s’accedeix al bonic jardí, amb hamaques disposades aquí i allà a l’ombra dels fruiters. En ell les seves dues piscines impecables i els camins entre tarongers pels que perdre’s, són una invitació al benestar i a la tranquilitat. Sense dubte, un lloc per viure a cos de rei.

La situació és estratègica, entre Barcelona i València just a mig camí entre ambdues ciutats a 1,30 hores de cada una d’elles i a 200 metres del mar.
La nostra filosofia és que et sentis com a casa, per això el nostre tracte és personalitzat i càlid en un dels millors hotels amb encant d’Alcanar (Tarragona).